Vaak gestelde vragen

Vaak gestelde vragen

Snel zoeken?

1. Bestellen

Een springkasteel kan je bij ons reserveren via verschillende manieren. Wij geven de voorkeur om jullie aanvraag online te behadelen door gebruik te maken van ons contactformulier of e-mailadres. Daarnaast kan je ook contact opnemen via ons telefoonnummer en Facebook messenger. 

Ja, ook dat is geen probleem. Houd er rekening mee dat we overdag vaak allemaal op de baan zijn. Laat jouw boodschap achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug. We bellen iedereen ZEKER nog dezelfde dag/avond om je vragen of reservatie te bespreken. Niet specifiek vragen maar wil je gewoon reserveren? Makkelijkste online via e-mail of contactformulier.

Betaling gebeurt bij levering, dit kan cash of via payconiq. In bepaalde gevallen accepteren wij ook betaling via overschrijving vooraf of achteraf. 

2. Levering

Levering, plaatsing en ophaling zijn gratis binnen een straal van 20 km rond Sint-Laureins. Buiten deze zone vragen wij een klein transportkost om onze tijd en transport te vergoeden. 

3. Plaatsing

Niets moet, maar we appreciëren het uiteraard wel enorm wanneer er een paar extra helpende handen aanwezig zijn om het werk iets vlotter te laten verlopen. De glimlach krijg je er dan altijd iets meer bij! 

Hoewel compact opvouwbaar, blijft een springkasteel zwaar (tot 200 kg) en lomp. Zorg daarom voor: een vrije parkeerplaats, zo dicht mogelijk bij de bestemming. Een vrije doorgang van min. 1,00 m vanaf de parkeerplaats tot aan de bestemming. 

Een stopcontact 230V, 16A met aarding volstaat.

Gras is ideaal. Ook asfalt, beton of klinkers kunnen een geschikte ondergrond vormen. De ondergrond moet in ieder geval schoon, egaal en horizontaal zijn, vrij van puntige voorwerpen en uitwerpselen.

4. Gebruik

Enkel personen zijn toegelaten. Er mogen geen schoenen, huisdieren, eten, snoep, drank, speelgoed, brillen, sleutels, glas of andere al dan niet scherpe voorwerpen in het springkasteel. Dit is zowel in het belang van de veiligheid van de kinderen als van het gehuurde materiaal.

Bij regen en indien reeds opgeblazen moet het springkasteel steeds opgeblazen blijven. Wanneer u het springkasteel zou aflaten in de regen kan er water binnendringen, met blijvende schade tot gevolg. De motor is beveiligd tegen de regen en mag nooit afgedekt worden. Bij hevige wind of stormweer moet het springkasteel zo snel mogelijk afgelaten en dubbel geplooid worden of volledig met een waterdicht zeil overdekt worden. Dit kan gemakkelijk gedaan worden als u de stekker van de motor uittrekt, de ritsen aan de zijkant van het springkasteel openzet en de muren naar binnen duwt. Wanneer het slechte weer voorbij is kan u het springkasteel terug opstellen en kunnen de kinderen verder springen. Wanneer dit door de regen zou nat zijn volstaat het om even met een doek het water op te nemen. De ontsnappende lucht zal het springkasteel in een mum van tijd droog blazen.

OPGELET: Het springkasteek moet droog en proper teruggegeven worden! 

Wij leveren het kasteel in een propere en gekuiste staat, dit wil zeggen dat wij dit ook zo terug verwachten. Gebruikssporen zijn normaal, wij vragen alleen om het goed droog terug te leveren en in een propere staat. M.a.w. geen bladeren, overtollig gras, snoeppapier, zand… in het springkasteel bij ophaling. Indien een borg gegeven is kan deze op basis hiervan ingehouden worden.

Youtube