NIEUW! 4 en 5 februari: Jump For Joy Playground in de sporthal van Sint-Laureins. MEER INFO

Ontdek onze hindernisbanen

Wil jij een hindernisbaan huren voor jouw feest, jouw evenement, school of zelf teambuilding? Wij zorgen ervoor dat dit veilig en proper gebeurt. Na elke verhuur worden onze hindernisbanen grondig gereinigd en gedroogd. Propere hindernisbanen afleveren bij de klant staat bij ons op de eerste plaats! Op onze hindernisbanen geldt er gratis levering,  gratis installatie en afbraak, indien dit binnen een straal is van 20km van onze locatie. 

hindernisbaan huren

Hindernisbaan huren bij Jump For Joy?

Graffitirun combi 2 – 15m

Per dag: €230

+ 2 dagen? Contacteer ons

Graffiti Big Bounce

Per dag: €230

Per 2 dagen: €300 €250

+ 2 dagen? Contacteer ons

Grafitti Run 30 meter

Per dag: €500

Per 2 dagen: €850 €700

+ 2 dagen? Contacteer ons

Hindernisbanen voor groot en klein

Wil jij een hindernisbaan huren voor jouw verjaardagsfeestje, communiefeest, personeelsfeest, teambuilding of voor een andere gelegenheid? Dan ben je bij Jump For Joy aan het juiste adres. Dolle pret voor kinderen én volwassenen, dat is waar wij telkens naar streven met onze hindernisbanen. 

NIEUW! Binnenkort een Jump For Joy playground

Jump For Joy Playground, is een concept waarbij we springkastelen naar een indoor en outdoor editie brengen. Een speelparadijs vol leuke springkastelen, attracties en hindernisbanen. Enkele uurtjes pure fun voor de kinderen. Kinderen tot 14 jaar met telkens apart kleuterhoekje t/m 4 jaar.

Binnenkort beschikbaar! De Website is nog in opmaak.